Bag Gilleleje-Isen står tre lokale ildsjæle med mange års Gilleje-strandsand mellem tæerne og havluft i lungerne.

Is-kokken: Tobias er uddannet kok fra michelin-restauranten Søllerød Kro og har efterfølgende i en årrække udviklet smage og produceret is fra is-fabrikken Jakob & Jakob, der både leverer til restauranter og supermarkeder. Men med tiden kom han til at savne den daglige kontakt med is-elskere og muligheden for at se reaktioner og følelser på dem, der smager hans is. Så med Gilleleje-Isen er det tilbage til udgangspunktet!

Is-handymanden: Svend er håndværker og har arbejdet som murer, indtil han i 2015 kom ud for en arbejdsulykke og brækkede ryggen. Siden har han fra sin kørestol arbejdet som fotograf og videoproducent blandt andet som redaktør på lokalmediet, Glad for Gilleleje. Håndværket har han dog aldrig sluppet og driver i dag sin egen Youtube-kanal med gode tips til indretning, byggeprojekter og andre kreative indslag.

Is-manden: Anders er uddannet journalist, men har de seneste 12 år brugt mere tid med iværksættere end med medier; som iværksætterjournalist på Berlingske, som vært på ”De 6 Hatte” på Radio24syv og som iværksætter med andres og egne virksomheder. For tre år siden vendte han tilbage til sit ophav i Gilleleje for at gøre folk gladere for deres lokalsamfund med gode, lokale historier. Nu udvider han begejstrings-skabelsen med is!

The Ice Boys, Tobias, Anders og Svend
The Ice Boys, Tobias, Anders og Svend